maanantai 1. elokuuta 2016

Macho Fantastico - Täydellinen mies




Sain blogin lukijalta mailia ja kysymyksen joka kuului: "Mitä naiset odottavat kumppanissaan, millainen on sellainen mies joka kelpaa naiselle parisuhteeseen?"

Heti alussa täytyy tuottaa pettymys. En ole nainen, enkä tiedä vastausta. Nainen ja naisen aivotukset asian suhteen ovat jotain äärimmäisen erikoista enkä todellaakaan osaa edes arvailla. Parhaiten perille pääset kysymällä asiaa. Toisalta, se ei estä käsittelemästä asiaa ja mutustelemasta sitä hieman. Tämä blogikin sai alkunsa tutusta lauseesta "sitä jotakin ei ole, joten ollaan vaan kavereita".

Siinä vaiheessa kun tuon lauseen mies kuulee, kannattaa pitää suunsa kiinni. Oikeaa vastausta ei ole. Jos lähtee vakuuttelemaan sitä, että tuntee "sen jonkin", on se todennäköisesti vain pullotus lievästi vasemmassa lahkeessa. Tulee mieleen tutu sanonta joka pätee tässä kohtaa varsin hyvin:
"Love is like a fart. If you have to force it, it is probably crap"

Koska vastausta ei itsellä ollut, oli asiaan pakko kysyä pikkasen apuja. Sain muutamalta tutulta vastauksia ja jopa ihan kirjoitettuja kriteerilistoja. Hulppein kirjoitettu lista johon törmäsin sisälsi 74 kriteeriä tai vaatimusta miehelle. Välillä ne ovat hyvinkin ymmärrettäviä vaatimuksia, mutta välillä kriteerit eivät noudattele minkäänlaista logiikkaa (esimerkkinä pari poimintaa):

5.  Korkeakoulututkinto, ei mielellään kuitenkaan amk.
9.  Lyhyehköt hiukset. Tai ei ainakaan ponnarille menevät.
25. Vaikka sanotaan, että ei koolla väliä vaan sillä miten sitä käytetään, niin mielellään kuitenkin ihan hyvänkokoinen vehje.
- Onneksi listalla ei ole kuitenkaan senttitavoitetta. Helpottaa asiaa kokonaisuuden kannalta.
PS. Voiko mies vastaavasti vaatia naiselta tiettyä kuppikokoa tai sormitestillä tiukkuutta?
PPS. Naiset haluavat kansainvälisen tutkimuksen mukaan mieheltä 16 cm penistä. Keskiarvomitta Suomessa on 13,77 cm.
63. Ajattelee että on töitä jotka ovat enemmän naisten tai miesten töitä, mutta osallistuu kuitenkin kodinhoitoon ja lastenhoitoon, ei kuitenkaan liikaa.
- Jep. Tämän jos sanoisi joku mies... Herranjestas mikä huuto.

Silti ehkä suosituin kriteeri miehelle on pituus. En tarkoita tässä nyt edellä kuvattua vehjettä, penistä, siitintä, elintä tai millä synonyymillä tahansa haluaakaan fallosta kutsua. Ja nainen joka väittää että miehen pituudella ei ole väliä, valehtelee. Silti ihmettelen 150 cm naisia jotka hakevat vähintään 190 cm miestä. Pikainen uutispläjäys: Miehen pituus ei tuo turvaa, koska se ei valitettavasti takaa mitä on korvien välissä. Eikä miehen pituus takaa sitä että lapsista tulisi pitkiä - lottokone saattaa arpoa myös äidin puolelta. 

Ja jollekulle ehkä hieman lunta tupaan: suomalaisen miehen keskipituus 25-74 vuotiailla (Finriski 2012) on kuitenkin 178 cm. Tai oletko ikinä ollut kiinnostunut Tom Cruisesta tai Sylvester Stallonesta? Molemmat ovat 170 cm. Entäs Simon Cowell tai Usher? Molemmat ovat 173 cm. 

Mikäli blogin pointti jäi joltakulta epäselväksi, peräänkuulutan naisilta kriteereihinsä maalaisjärkeä. Vastaavasti, miesten kriteerit rintojen koosta tai pesän tiukkuudesta jne ovat vähintään yhtä naurettavia ja keskenkasvuisia. Sopusuhtaisuus on kaiken A ja O - vaikka ulkoiset avut (miehellä tai naisella) olisivat kunnossa mutta luonteeltaan olisi täysi kusipää, viiden minuutin vauhti vaihtuu nopeasti vuorokauden vitutukseen.

Silti, toivoa on. Aivan varmasti jossain päin maailmaa on se täydellinen, 194 cm pitkä, 82-85 kiloa painava, urheileva ja korkeasti koulutettu mies, jolla leukaperät ovat kuin kirveellä veistetyt. Mies kohtelee naistaan silkkihansikkain kuin maailman kauneinta kukkaa - paitsi makuuhuoneessa jossa ottaa tämän villiorin lailla. Kaikella tavalla mies on juuri se oikea ja täydellinen, tanssitaitoinen, musikaalinen, upealla hymyllä varustettu ja kokonaisuudessaan aivan fantastinen. Ai mutta perkele, sillä on väärän väriset silmät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti