tiistai 11. lokakuuta 2016

Kipinämikkona parisuhteessa

Romantiikka on aivan helvetin vaikeeta. Tai tavallaan, se on todella helppoa, yleensä se vaikea juttu on vain tietää mitä nainen odottaa tai millaista romantiikkaa saisi tänään olla olemassa.

Muutamia yleisiä sääntöjä joita olen huomannut:

1. Romantiikkaa pitää olla

Todellakin. Itsestäänselvä juttu. Jos romantiikkaa ei ole, parisuhde näivettyy ja kuivuu kasaan. Mutta mitä se käytännössä on? Tässä auttaa "se jokin" - yleisesti ajateltuna se voi siis olla mitä tahansa, mutta ei kuitenkaan ihan mitä tahansa. Tästä päästäänkin toiseen sääntöön.

2. Romantiikka pitää olla erikoista ja erilaista

Se ei siis saa olla arkipäiväistä tekemistä, vaan siinä pitää olla jotain ihmeellistä. Jos mies ensimmäisiä kertoja kokkaa kotona ruokaa, se on romanttista. Mutta kahden vuoden jälkeen se ei enää ole, vaan silloin romanttista on mennä teatteriin ja ravintolaan. Vinkki siis miehelle, älä kokkaa kotona niin usein. Pääset halvemmalla.

Ne kuuluisat kynttilät, jotka välillä ovat jopa naiselle liikaa romantiikkaa.


3. Älä kysy vinkkiä

Älä vahingossakaan kysy naiselta että mikä on romanttista. Pilaat yllätyksen ja sitten se romantiikka onkin pilalla. Tämä tulee havaita pienistä jutuista ja rivien välistä. Ylipäätään blogini koskien rivien välejä voit lukea tästä. Riskinä tosin on, että se mitä keksit ei olekaan naisesi mielestä romanttista. Lähtökohta on, että asiat pitää vain tietää ja oikea kunnon mies tietää mikä on romanttista.

4. Muista vuodenajat

Kannattaa hyödyntää vuodenaikoja tehokkaasti. Syksyllä esimerkiksi kynttilät saattavat toimia, kesällä jääkylmä mehu takapihalle ja jotain mukavaa grilliruokaa, talvella yhteinen rusettiluistelu tai hiihtolenkki. Joku nainen saattaa jopa lähteä lätkämatsiin. Toisaalta, tämä sääntö ei ole mitenkään itsestäänselvä - sain taannoin huutia siitä että sytytin lokakuussa kynttilöitä kun romantiikkaa tahdottiin. Oli kuulemma väärä aika sytyttää kynttilöitä.  Logiikka?

5. Romantiikka ei välttämättä maksa miljoonia

Olet varmastikin lukenut kohdan 2. Tämä pätee myös yleisemmällä tasolla romantiikkaan ja parisuhteen huoltamiseen. Lompakolle edullisimmat romanttiset keinot ovat nimittäin ilmaisia tai hyvin edullisia. Ei, tämä ei välttämättä tarkoita ruusuja ja suklaata (ellei sinulla ole jotain anteeksipyydettävää?).

6. Halaa, pussaa ja rutista

Sinun ja naisesi välillä on todennäköisesti "sitä jotakin", varsinkin jos vietätte enemmän aikaa keskenänne. Tällöin erittäin hyvä arkipäivän romantiikan keino on reilu määrä haleja, pusuja ja rutistuksia. Rutistuksia tosiaan sen verran ja sillä voimalla että ilma vielä kiertää eikä pierua tule, mutta muutoin tarpeeksi napakasti. Jos treffiseurasi kanssa halailu maksaa, sitten olet ymmärtänyt jotain perustavanlaatuisesti väärin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti