sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Joululahjavinkit naiselle

"Mitä mä ostan naiselle joululahjaksi?" - kysymykseen on lähes yhtä vaikea vastata kuin kysymykseen elämän tarkoituksesta. Täydellisen joululahjan löytyminen naiselle on yhtä mahdoton kuin saada koira naukumaan.


Tästä syystä on ehkä helpompi listata riskialtteimmat ja "todennäköisesti riitaa aiheuttavat"-lahjaideat.


1) Alusvaatteet

Nyt tarkkana! Tiedä täsmälleen oikea koko! Ja muista että esimerkiksi rintaliivien kohdalla on merkkikohtaisia heittoja, joten stalkkaaminen kaapin pohjalta ei välttämättä auta. Lisäksi, mikäli jäät kiinni vaatekaapin ovelta rintaliivejä hypistelemästä, saattaa tilanteesta jäädä kokonaisuudessaan väärä vaikutelma. Alusvaatteet liian suurina tai liian pieninä ovat suoria vihjauksia siihen, että naisesi tulisi olla suurempi, pienempi tai eri kokoinen jostain kohtaa. Tähän teemaan liittyy suuria riskejä, joten harkitse tarkkaan.


2) Keittiövälineet


Uusi vispilä, pata tai kattila. Paistinpannu ja paistilasta. Onko mitään tehokkaampaa keinoa pahoittaa mieli ja osoittaa klassisia, perinteisiä sukupuolirooleja? Kas kun et ostanut vielä päälle kirpparilta Saarioisen essua jossa lukee isolla "MEIDÄN ÄITI TEKEE TEIDÄN ÄITIEN RUOAT!"


Mies - hylkää tämä teema kokonaan. Keksit kyllä jotain parempaa ja turvallisempaa. Tulee puurokauhasta kupoliin jos keittiövälineitä lahjaksi vie.


3) Lahjakortit


Tämä kertoo suoraan ettei sinua kiinnosta etkä tunne naistasi. Itseasiassa, taisit unohtaa koko joulun ja viimeisenä iltana olet sitten hätäratkaisuna paikannut. Ja perseelleenhän se meni. Ellet sitten ole ostanut lahjakorttia 10 000 eurolle kultaliikkeeseen jolla saa käydä hakemassa timanttikorvakorut. Sitten lahjakortilla saattaa olla jotain todellista arvoa naisen elämässä.


Lopullinen tuomio: Hylkää, mikäli ostat lahjakortin tavarataloon tai vaikka S-ryhmälle. Jos ostat lahjakortin johonkin täsmälliseen tarkoitukseen, voit selvitä tästä kuivin jaloin.


4) Herkut ja suklaa


Herkut ja suklaa toimii yleensä. Paino sanalla YLEENSÄ. Joulussa on vaan se paha puoli, että silloin muutenkin tulee mässäiltyä enemmän kuin laki sallii. Joulun jälkeen jumpat ovat täynnä kinkunsulattelijoita jotka tahtovat päästä taas rantakuntoon. Lisäksi joulun alla jokainen naistenlehti myllyttää diettivinkkejä sekä jouluruokia, joita voi syödä miljoona kiloa lihomatta grammaakaan. On varmaan sanomattakin selvää että suklaa, karkit ja muut herkut eivät kuulu edellä mainittuihin tuotteisiin.


Joulu luo naiselle niin kovat paineet painosta ja ulkonäöstä, joten en suosittele lastaamaan paineita yhtään enempää. Lisäksi, herkuillakin on väliä. Älä vahingossakaan osta väärän valmistajan suklaata (tai niitä suklaarasioita joissa on ananasliköörikarkkeja. Yök).


5) Ylipäätään vaatteet
Luithan ajatuksella ja tarkasti kohdan 1? Tämä menee samaan sarjaan kuin alusvaatteiden osto. Naiset ovat varsin herkkiä omasta ulkonäöstään ja ulkomuodostaan, joten yhteiskunta- ja kotirauhan säilyttämiseksi parasta on vaan sivuuttaa pehmeät vaatepaketit joululahjoina. Lisäksi jos menet ostamaan lahjakortin, kertoo se vain mielikuvituksettomuudestasi. Kuten edellä todettiin, taisit unohtaa koko joulun ja itseasiassa siitä muistetaan että et muistanut viimeksi puolisosi syntymäpäivää, kihlajaispäivää ensitapaamisen vuosipäivää tai mitään muutakaan merkittävää päivää. Siitä se lähtee, syöksykierre jorpakkoon.

Lisäksi vaatteissa on muitakin pahempia sudenkuoppia. Oletko varmistunut siitä, että vaatteet ovat naisesi arvojen mukaisia (eli tuotettu kestävästi ja ekologisesta puuvillasta, esimerkiksi)? Oikean värisiä? Leikkaukselta ja mitoitukselta oikeita? Voiko naisellesi sanoa että "löysin sen alennusmyynnistä -70% - korista"?


6) Seksilelut ja makuuhuonelahjat

Nämä saattavat olla täydellinen parisuhteen piristys, mikäli kyseessä on yhteinen sopimus ja yhteisesti tehdyt ostokset. Mutta yllätyslahja saattaa olla todellinen yllätys ja reaktio tähän yllätykseen vielä mielenkiintoisempi. Yllätyslahja, esimerkiksi suuri tekopenis tai hieromasauva kertoo nopeasti "Kulta, mä en jaksa enää vehdata sun kanssa, joten räplää ittes märäks ni mä tuun sitte liukkaille."

Sama juttu, jos hienovaraisesti vihjailet anaaliseksin ihmeellisestä maailmasta kaikkine ihanuuksineen ostamalla tappisarjan tai vastaavan "totuttelutyökalun", varaudu oikeasti siihen että se ymmärretään todellakin väärin.

Vaikka tämä olisikin se pohjimmainen ajatus lahjan taustalla, älä nyt herranjestas "kerro" sitä ihan näin selvästi. VINKKI: Jos päätät kuitenkin ottaa riskin ja ostaa makuuhuonelahjoja, osta se tekovaginakin saman tien. Jos vastaanotto lahjallesi ei olekaan toivotun kaltainen, ei ainakaan jää harmittamaan niin paljon.


7) Kodinkoneet ja viihde-elektroniikka

Ellei puolisosi ole "gamer girl"-tyyppinen kumppani, hän ei varmastikaan arvosta joululahjaksi uutta mikroa, imuria, tiskikonetta, pyykkikonetta tai viimeisintä pelikonsolia. Ja vaikka olisi kuinka gamer girl, silloinkin arvostaa todennäköisesti vain tuota konsolia. Myöskään 56 tuumainen, 7.1 dolbylla varustettu tuoreimman tekniikan telkkari tuskin saa puolisosi pöksyjä märäksi sitä vertaa että joulupukki-termi saakin yhtäkkiä toisenkin merkityksen.


8) Yleishyödykkeet sekä "pakko ostaa"-tavarat

Älä osta vaimollesi joululahjaksi keskuspölyinmuriin uutta letkua! Tai älä tarjoudu täyttämään hetkeä aikaisemmin kuollutta lemmikkikoiraa. Ei, nämä eivät ole keksittyjä esimerkkejä vaan todellisia ja oikeita lahjoja. Ja kyllä, parit ovat edelleen yhdessä.

Samalla tavalla jauheliha- ja kahvipaketit sekä muut ruoka-aineet ovat sellaisia joista suuressa osassa perheitä ei riemastuta. Sama juttu, älä osta vaimolle lahjakorttia autohuoltoon - joka koskee omaa autoasi. Teepä tämä anopin nenän edessä, niin voit vielä juhannuksenakin ihmetellä kun sinulle ei puhuta ja katsellaan nenänvartta pitkin.

Näillä vinkeillä lahjaostoksille, riemukasta joulun odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti