keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Kun mies ei halua seksiä

Miehet haluavat parisuhteessa (tai parisuhteen ulkopuolella) vain harvoin seksiä. Itseasiassa, miehet haluavat seksiä vain sen kerran että mahdollinen jälkikasvu saadaan siitettyä. Seksi on kaikkea muuta kuin nautinnollinen juttu.

Harjoittelukin on turhaa, onhan tuo onnistunut viime vuonnakin kun tarve oli pakon kanssa seksiä harrastaa. Mutta minkä helvetin varten sitä harrastaa pitäisi, jos kerran kakaraa ei ole edes tarkoitus tehdä? Munaakin täytyy kumisukassa pitää, jolloin pahimmillaan turtuu ja lerpahtaa kuin puoliksi sulanut jäätelöpuikko.

Parisuhteen ulkopuolella tilanne on helpompi. Aina voi tehdä naiselle oharit ja juosta tarvittaessa karkuun. Vielä parempi on jos huitoo mennessään ilmaa ja huutaa itkunsekaisesti "ÄÄIITIIIIII!!!"  Nainen ei varmasti jää kaipailemaan perään. Jos jää, se on hullu ja sitä sietääkin juosta karkuun. Toinen vaihtoehto on valehdella, että on sukupuolitauti. Valitsee jonkun eksoottisen, niin naisella ei vahingossakaan ole sitä samaa, jolloin suunnitelma vesittyisi siihen.

Hyvä vaimo tai tyttöystävä ei vonkaa. Amatöörit harjoittelee ja jos esileikkejä tarvitaan, on jotain isosti vialla.

Parisuhteessa tilanne onkin sitten vaikeampi. Kieltäytymiseen ei oikein karkuun juokseminen auta. Pahimmassa tapauksessa lähtee puolet vastike- tai lainamaksuista. Se käy lompakon päälle. Kaikista parasta on kun antaa silloin tällöin periksi pitkällisen väsytystaistelun jälkeen. Helpoiten homma menee ohi, kun makoilee selällään ja antaa naisen hyppiä sylissä. Ottakoon mitä tahtoo. Miettii vaikka seuraavaa kalastus- tai metsästysreissua. Tai miksei siinä voisi selailla V8-magazinea kännykästä, tai jos Kauppalehti kiinnostaa enemmän niin miksei sekin käy.

Tärkeintä on että pitää oman pään kylmänä eikä vahingossakaan innostu asiasta. Avainasemassa on nautinnon minimointi ja muista, että mitä vähemmän eri aisteja stimuloit - sitä parempi. Pidä siis vaatteet päällä, raota kokovartalopyjamaa vain kriittiseltä alueelta. Valot pois päältä, parasta jos pidät silmät kiinni. Saatat hyvällä tuurilla jopa huijata naisihmistä että tykkäisitkin koko touhusta. Ja kädet omalla puolella!

Näillä vinkeillä saat aivan varmasti olla sinkkuna ja yksin - ja Se Helvetin Jokin ei varmasti ilmaannu ensimmäiseenkään parisuhteeseen. Muista välillä vaihtaa kättä kun toinen väsyy. Tulee tasainen treeni molemmille käsille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti