tiistai 4. huhtikuuta 2017

Mies siivosi kerrankin

Miksi ekat treffit päätyvät vain olohuoneeseen saakka?


Jos naiselta kysyy millainen on klassinen sinkkumiehen asunto, varmasti kuulee sen stereotypian jonka mukaan olohuoneen pöydällä on nessua ja Niveaa ja verhoja ei ole avattu viimeiseen vuoteen. Tämän klassisen sinkkukämpän ainoat kotieläimet ovat todennäköisesti villakoiria, jotka asustavat laumana sängyn alla ja purevat sänkyyn pyrkivän nilkkoja. Siksi yleensä ensitreffeillä päädytäänkin vain sohvalle saakka.


Mieshän on yleisesti käytännönläheinen eläin. Treffit aiheuttavat pakollisen siivouspyrähdyksen, koska tulevaa treffikumppania varten on metsästettävä ja vangittava sohvan taakse karannut, villiintynyt sukkapari. Villiintyneen sukkaparin tunnistaa siitä, että se alkaa kasvaa epämääräisiä karvoja, joita pölyksikin voi kutsua.



Tiskikoneella voi samalla tiskata myös sen vuoren joka hallitsee tiskipöytää.
Muutenkin joutuu hieman pölyn kanssa tekemisiin. Telkkariruudusta kannattaa pyyhkiä pölyt sekä ehkä muutenkin imuroida. Se kapistus joka on yleensä pyöreähkö, kolme rengasta alla ja pitkä letku. Toisessa päässä suutin, jossa suhteellisen voimakas imu. Pitää meteliä päällä ollessaan. Ja ei, älä tunge sitä sinne. Nyt ei ole aikaa. Sitäpaitsi se sattuu.


Heti sen perään on ensin paikallistettava kaksi ehjää kahvi- tai teemukia ja tiskattava ne. Tämä vaatii erilaista ranneliikettä. Liikeen on oltava enemmänkin pyörittävä, ei niinkään hinkkaava kuin mihin on Nivean kanssa tottunut. Moni nokkela mies tässä kohtaa toteaa, että laittaa tiskikoneen tekemään rankan työn. Vinkkinä, en suosittele käyttämään nestemäistä Fairya tai muita vastaavia käsitiskiaineita koneessa ellet halua samalla pestä ja mopata keittiön lattiaa. Silti on fiksumpaa mopata lattia ihan siihen tarkoitetulla puhdistusaineella, voit helpommin kontrolloida vaahdon ja veden määrää. Tiskikoneella voi samalla tiskata myös sen vuoren joka hallitsee tiskipöytää ja samalla vaihtaa vaatteita tai tehdä muita siivousoperaatioita.


Sanomattakin on selvää, että tämä operaatio vie energiaa ja aikaa. Varsinkin kun harjoitusta ja rutiinia hommaan ei ole kertynyt. Tästä syystä makuuhuone jää yleensä siivoamatta, ylijäämätavarat tungetaan nopeasti mytyssä makuuhuoneen kaappiin ja ovi kiinni. Poissa silmistä, poissa mielestä. Siksi ekat treffit harvoin päätyvät olohuonetta pidemmälle. Varsinkaan miehen luona.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti