perjantai 14. heinäkuuta 2017

Mitä kaikkea Tinder voikaan tehdä?

On tämä nykymaailma vaan suunattoman helppoa ja kertakäyttöistä. Kaikesta on tullut kertakäyttöistä. Nykyisin ei ole enää tapana korjata hajonneita kodinkoneita, vaan vanha viedään Sorttiasemalle kierrätykseen ja ostetaan uusi. Onneksi sentään kirpputoreilla yritetään tehdä maailmasta hieman parempaa paikkaa ja kierrättää itselle tarpeettomaksi jäänyttä. Toisen roska on toisen aarre.

Parisuhteissa on sama juttu. Sen sijaan että korjattaisiin, pistetään puoliso kiertoon hetken mielijohteesta. Tinder ja muut netin deittisovellukset tuntuvat olevan puolisoiden kirpputoreja, toinen toistaan katkeroituneempia ja toinen toistaan enemmän hajalla olevia ihmisiä. Ei ihme, että harva tuntuu löytävän sieltä mitään pysyvää.

Parisuhteistakin on tullut hyödyntämisväline. Juttelin viime viikolla pitkäaikaisen ystävän kanssa, jonka vaimo haki juuri avioeroa. Vuosikymmen naimisissa, kaksi lasta ja nainen saanut lukea kaksi maisterintutkintoa alle ansiotyötä tekemättä. Nyt mies jäi työttömäksi ja nainen pääsi töihin. Seuraavalla viikolla ilmestyivät paperit keittiönpöydälle.

Lainkaan arvioimatta sitä, millainen heidän parisuhteensa on syvimmiltään ollut, on tilanne vähintäänkin mielenkiintoinen. Ensimmäisiä viitteitä tuli tästä kun yhtäkkiä kovasti vaimoa muistuttavia kuvia alkoi ilmetä Tinderissä reilu kuukausi takaperin. Match profiileineen katosi nopeasti kun asiasta kysyttiin, yhtä nopeasti nainen ilmoitti haluavansa eron. 

Tinder sopii siis ainakin hetkittäisen panoseuran löytämiseen (tätä hakevat myös naiset, turha kiistää), onnenonkimiseen ja kullankaivamiseen sekä myös näköjään pettävän puolison paljastamiseen. Miten homma menisikään, jos oikeasti löytyisi joku, jonka kanssa "se jokin" toimisi, vaikka sitten heti Tinderin kautta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti