sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Näin saat pesää - TOP 8 vinkit

Sinkkuelämää viettäessä on tullut kokeiltua yhtä jos toistakin kikkaa, jolla saada pesää löytää elämäni nainen. Ajattelin tässä listata niistä muutaman, jotta niistä olisi apua myös muille - tulokset ovat todistettavissa. Vinkit toimivat sekä baarissa että ihan treffeillä. Tästä lähtee, olkaa hyvät:

1) Muista katse!

Muista intensiivinen katse, mutta älä ole friikki. Liian intensiivinen tuijottaminen on häiritsevää ja tekee tavoitteellesi (elämäsi naisen löytäminen) vain hallaa. Ja pidä se katse silmissä. Oli rintavarustus kuinka kiehtova tahansa, mielen malttaminen parantaa mahdollisuuksia. Toisaalta, voi olla että vaeltava vekkulimainen katse saattaa toimia, mutta saattaa olla että jätät itsestäsi hullun vaikutelman. Toisaalta, jo suoraan lähtötilanteessa jos silmäsi ovat naisen mielestä väärän väriset, se onkin sitten siinä. Oikeiden (epäolennaisten) kriteerien lista saattaa joskus yllättää. Tämä voi olla "se jokin" jota unelmiesi nainen odottaa löytävänsä miehessä.

2) Kännykkä pois!

Kännykkä pois. Älä laita edes pöydälle. Tai jos laitat, niin näyttö alaspäin. Parasta kun pidät taskussa ja äänettömällä. Jos pidät äänet päällä, kerro siitä etukäteen. Asian on paras olla perkeleen tärkeä että treffeillä vastaat puhelimeen. Ja jos vastaat puhelimeen parhaalle kaverillesi, mieti miten vastaat. Hyvä vastaus ei ole "Moro, mitä runkkari." johon jatkona "Mä oon bissellä yhen vosun kanssa." Unohda myös tähän tuleva jatko "Ehkä, ehkä!" ja siihen liittyvä räkänen nauru. (Ei arvon naislukija, tätä en ole kokeillut itse. Käytöstapoja löytyy.) Jos haluat kännykästäsi näyttää kissa- tai koirakuvia, huolehdi siitä että ne löytyvät muutamassa sekunnissa. Pidempään on liian kauan. Äläkä erehdy kuvasta tai pyyhkäise väärään suuntaan. Fallokset ovat aikalailla instant turn off. Ja se oli sitten siinä.

3) Hymyile silmilläsi ja saa treffikumppanisi nauramaan

Jos hymyilet paljon, myös silmäsi hymyilevät. Tämäkin saattaa olla "se jokin" jolla löydät unelmiesi naisen. Muista kuitenkin että liiallinen virne on omituista ja tekee jälleen tavoitteellesi hallaa. Ole tilanteessa mukana, jotta voit poimia muutamia hyviä vitsejä. Mutta älä ole liian hauska. Nainen tuskin hakee miestä jolla on punainen pallonenä.

4) Älä puhu exästäsi

Tai oikeastaan, puhu jos kysytään. Salailu aiheuttaa vain epäilyksiä. Mutta älä kehu. Älä haukukaan, koska ensimmäinen ajatus on kuitenkin että seuraavaksi puhut vastapäätä istujasta samalla tavalla. Treffeillä nainen haluaa olla "se ainoa oikea" ja olla turvassa. Kokea sen turvallisuuden tunteen jo heti treffien alusta. Mutta älä myöskään puhu itsestäsi liikaa. Sillä jätät kuvan että et ole kiinnostunut toisesta. Muista kuitenkin puhua myös itsestäsi, koska muuten jätät kuvan että sinussa ei ole mitään kiinnostavaa ja olet vain utelemassa. Tähän liittyen, lue huolellisesti myös seitsemäs vinkki.

5) Muista itseluottamus - mutta älä ole liian egoisti

Älykkyys houkuttaa, itseluottamus samoin. Muista siis olla hyvällä itseluottamuksella liikkeellä. Toisaalta jos olet liian itsevarma, se kääntyy ylimielisyydeksi. Lyhyesti, ole siis itsevarma mutta älä kuitenkaan ole. Ole fiksu ja älykäs, tiedä paljon. Älä tiedä kaikesta kaikkea, koska se ärsyttää. Myös tämä saattaa olla "se jokin", jonka nainen haluaa unelmien miehessään löytää.

6) Korkeintaan kolme drinkkiä - tai kotimatka koittaa

Käyttäydy sivistyneesti ja jätä itsestäsi hyvä kuva. Kolme drinkkiä on ehdoton maksimi. Jos hermostuttaa, älä käytä tilanteen laukaisuun alkoholia. Muutoin saat laukoa illalla lakanoille ihan omin voimin. Toisaalta, tässä kohtaa muutama terävä voi jopa tehdä ihan hyvää, joten varaa kotiin kuitenkin se lohtupullo. Myös jos deittisi on absolutisti, se onkin sitten taas siinä.

7) Kysy yhtä paljon kuin treffiparisi

Muista kysyä ja olla kiinnostunut. Keskity ja kysy jatkokysymyksiä. Mutta älä kysele liikaa, sillä se menee jo utelun puolelle. Voit ehkä kysyä henkilökohtaisistakin asioista, mutta et välttämättä. Saattaa olla että henkilökohtaisista kysymyksistä loukkaannutaan, ehkä ei. Saattaa olla että saat kysyä perheestä, ehkä et. Muista kuitenkin kertoa itsestäsi, mutta muista myös kysyä toisesta. Älä kerro vain itsestäsi, se menee jo itsekeskeisyyden puolelle. Hyvä kysymys ei ole "mitä haluat tietää minusta", sillä toinen on tutustumassa sinuun ja haluaa tietää niistä asioista joita sinä pidät tärkeänä.

8) Ole kärsivällinen

Vaikka tänään menisikin lakanapyykiksi, kyllä se päivä paistaa vielä risukasaan! Tsemppiä! Harjoitusta, jalkatyötä ja toistoja! Aktiivista tekemistä ja treenausta. Käy treffeillä, puhu naisille, mene baariin. Nämä vinkit eivät ole minulla tuottaneet tulosta, en ole löytänyt elämäni naista - vielä. Ehkä sinulla ne toimivat nopeammin, joten shoot away!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti