perjantai 8. heinäkuuta 2016

Paratiisihotelli ja hottikset

Haluaisin vilpittömästi pyytää anteeksi.

Pyydän anteeksi sitä suunnattoman vääristynyttä ja paskaa mieskuvaa, jota nämä pari sarjaa, parasiitt- anteeksi, paratiisihotelli sekä hottikset välittävät. Hottikset ja paratiisihotelli välittävät mieskuvaa, jossa suomalainen mies on pillun ja bileiden perässä juokseva, kylmän pelaava ja laskelmoiva, kouluttamaton idiootti. Ainoa stereotypisestä Jenkki-hillbillypersoonasta erottava tekijä on hauis ja sitäkin saattaa Jenkkipojalta löytyä enemmän.

Mikäli se jollekulle on vielä epäselvää, kaikki suomalaiset miehet eivät ole tällaisia. Edellä kuvatut kiiltokuvahinkkarit ovat todellakin (mielestäni onneksi) vähemmistössä. Suomalainen mies on todellakin äärimmäisen tavallinen. Turvallinen, vaaraton, kunnollinen ja ahkera. Työssäkäyvä. Lempisana on "perkele". Yleensä haluaa sen vaimon, jonka kanssa harrastaa seksiä lähetyssaarnaaja-asennossa kerran viikossa. Pari mukulaakin tavallisella suomalaisella miehellä on.

Toisaalta, samalla muutamat tutut numerot ja lukemat yhdistyvät sekä Paratiisihotellissa että hottiksissa. Hottiksella on sikspäkki. Tavalliselle suomalaiselle miehelle tutumpi sikspäkki haetaan K- tai S-marketista.

Kolmen kimpasta tavallinen suomalainen ei ymmärrä mitään, puhumattakaan neljän kimpasta. Lähin mielikuva minkä suomalainen mies saa päähänsä on HK:n Kabanossi makkarapaketti. Siellähän on perinteisesti neljä, ellei pakkauskoneessa ole ollut toimintahäiriötä. Silloin saattaa olla vain kolme tai jopa viisi makkaraa. Näissä erinäköisissä kimpoissa ja makkaroissa on yksi yhteinen piirre. Molemmat maistuvat hyvälle vasta lämmitettynä.

Tavallinen suomalainen mies saa ansionsa palkkatöistä. Töistä jossa joutuu tekemään muutakin kuin käymään treffeillä, nussimaan ympäriinsä ja sen jälkeen seuraavana aamuna selittämään miten naisella oli luomi väärässä paikassa pakaraa. Suomalainen työ on muutakin kuin naisten arviointia. Tavallinen suomalainen mies arvostaa ja rakastaa naistaan (huom yksikössä), oli hänellä luomi pakarassa tai ei.

Myös suuri osa naisista on tavallisia, samankaltaisia asioita arvostavia eikä tisseistään kelluvia barbieita. Mutta mikä se on "se jokin" joka erottaa tavalliset miehet toisistaan? Olisiko ehkä tavallinen mies kuitenkin tylsä ja yllätyksetön, toisin sanoen riittääkö tavallinen suomalainen mies tavalliselle suomalaiselle naiselle? Yhtä kaikki, tavallisuus kunniaan.

PS. Kärjistin ja vähättelin suomalaista miestä ehkä hieman liikaa. Kyllä suomalainen kahteen aktiin viikossa pystyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti