torstai 15. syyskuuta 2016

Tissit vai perse?

"Tissit vai perse?" täytyy olla yksi yleisimmistä kysymyksistä jonka nainen kysyy mieheltä jossain kohtaa tapailun aikana. Muoto ei välttämättä ole tuo, vaan tapoja kysyä samaa asiaa on useita:

"Oletko peppu- vai tissimies?" tai "Kumpi kiinnostaa enemmän, tissit vai perse?"

Osa naisista saattaa lähteä jo huonolla itseluottamuksella liikkeelle ja toteaa jo ennakkoon: "Mulla on sitte tosi pienet tissit." Moni mies saattaa silti todeta tässä kohtaa, että pitää juuri tuollaisista ketunnenistä - luonnollisesti fyysisen kanssakäymisen toivossa. Voihan se jopa olla että tyttö on muutenkin ihan kiva, vaikka olisikin omien sanojensa mukaan pienet tissit.

Mutta käännetäänpä sama toisin päin. Mitkä ovat miehen kaksi (tai kolme) kriittisintä kohtaa joita nainen ensimmäisenä katsoo? Asia ei olekaan ihan noin yksinkertainen ja yksiselitteinen kuin miehellä. Yksi nainen saattaa katsoa käsiä, toinen käsivarsia tai hauiksia. Kolmas tuijottaakin yhtäkkiä reisiä, neljäs pakaroita. Viides katsoo "kokonaisuutta".

Toisaalta, tämä on ymmärrettävää ihan puhtaasti siksi, että naiset ovat jo muutenkin miehiä monimutkaisempia. Miehet ovat yksinkertaisia ja voi hyvinkin olla että kykenevät vain miettimään kahta asiaa yhtäaikaa, tai peräkkäin. Mutta siltikään, se ei selitä sitä minkä takia naisella asia on noin monimutkainen. Tästä syystä olenkin kehittänyt siihen selkeän teorian.


Sanotaan että miehen penis on kolme kertaa peukalon mitta. Toisen hutkimuksen mukaan etusormen ja nimettömän pituuden erotus määrittää myös peniksen kokoa. Samalla käsiä ja sormia tuijottava nainen mittaa jo mielessään sitä minkä kokoinen varustus miehen housuista löytyy. Toisaalta, nainen joka katsoo sormia ja kämmeniä, miettii jo mitä kaikkea niillä voi tehdä. Tarttuuhan suurempi kämmen napakammin pakarasta kiinni ja isommat sormet... No, sanotaanko niin että koolla on väliä.


Suurilla kämmenillä varustettu mies on perinteisesti karskimpi ja ruumiillista työtä tehnyt - vikkelät pianistin sormet ovat usein varsin aliarvostettuja ja pikkurillin kokoisilla prinssinakeilla ei huomattavia houkauksia saada aikaiseksi.


Jäntevät käsivarret ja suuret hauikset kuvastavat miehen fyysistä voimaa. Sitä kautta nainen voi jo kuvitella miten makuuhuoneeseen saadaan akrobatiaa ja onhan sitä hauista mukava hiplata ihan perinteisessä lähetyssaarnaajassakin. Ja fyysisesti vahva mies on yleensä myös kestävä ja kykenevä.


Entä sitten reidet ja pakarat? Perinteisesti isoja reisiä ja suuria, kiinteitä pakaroita nähdään jääkiekon tai muun jääurheilun parissa pyöriviltä ihmisiltä. Niilläkin on käyttöä makuuhuoneessa, tehdäänhän siellä paljon töitä em. lihaksilla. Ja näissä lajeissa on se hyvä puoli - puoliso on varmasti kunnossa. Makuuhuoneessa puoliso tikkaa kuin Singerin ompelukone ja Duracell-mainosta lainatakseni: "Jaksaa ja jaksaa..."


Lopputulos onkin varsin yllättävä. Jos mies on joko "tissit tai peppu"-ihminen, nainen tarkastelee kohteesta riippumatta lopulta yhtä asiaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti