keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Kun voidepurnukka kylppärin valtasi

Arvaa kumpi hyllyistä on miehen ja kumpi naisen?
Ei kuvituskuva, vaan ihan oikea tilanne.
Se käy pahasti miehisen itsetunnon päälle huomata että kylpyhuoneeseen on ilmestynyt tunkeilijoita. Näitä tunkeilijoita on monenkokoisia ja näköisiä, sisällöllä ja lähes tyhjiä. Hajustettuja ja hajustamattomia, syömäkelpoisia tai myrkyllisiä. Pakosti tulee se tunne, että noi valtaa meidän kylppärin! Puhun tietysti naisten meikeistä, rasvoista ja erilaisista kosmetiikka- ja kemikaalituotteista. Raaka fakta vaan on, että niitä tuotteita on naisilla julmettu määrä enemmän kuin miehillä.

Jos mies pärjää periaatteessa partahöylällä, palasaippualla ja hammasharjalla tahnoineen, on naisella kasvojen esipesu, pesu, kuivaus, vahaus ja jälkikäsittelysaippuat erikseen. Saippuanpoistoaineesta puhumattakaan. Jotta juttu ei olisi liian helppo, on vielä eri tököttejä kymmeniä eri merkkejä sekä vielä eri tasoisia tuotteita. Naiset, tama siis tarkoittaa miehelle vähän samaa kuin puhuttaisiin autoista, automerkeistä, moottoritilavuuksista ja sotketaan siihen vielä bensa, diesel tai sähkö käyttövoimana. Muullakin on väliä, kuin vain purnukan (tai auton) värillä ja ovien lukumäärällä.

Tuskaista on myös noiden tuotteiden ostelu. Kantapään kautta on pitänyt oppia esimerkiksi se, että ripsivärissä on oikeasti väliä lukeeko purkissa A, B vai C. Toinen lähtee vedellä huuhtelemalla ja toinen pitää räjäyttää vähintään dynamiitilla pois. Sama juttu muissakin restaurointi- ja ennallistamistarvikkeissa, vääränlainen purkki onkin sitten liian rasvainen kuin edellinen. Se taas tarkoittaa vähän samaa kuin tarjoaisi 5W-40 öljyn sijasta esimerkiksi 10W-30 öljyä autolleen.

Mies tarvitsee oikeasti vain sen partahöylän ja deopuikon.


Tuskaiselta tuo naisen elämä muutenkin vaikuttaa. Ainoa miehinen, terällinen kylpyhuone-esine on luonnollisesti partahöylä tai partakone. Naisella tuntuu että on terää ja laipetta joka lähtöön. On säärikarvoja varten yksi ja ripsiäkin varten on jonkin näköinen kynintäkone, johon koskeminen kammottaa jo muutenkin. Mutta on siitä hyötyäkin että nainen on olemassa. Kerrankin kun mieheltä on palasaippua loppu ja joutuu käyttämään naisten suihkusaippuaa, voi valehtelematta sanoa tuoksuvansa kuin kukkaketo. Shampoosta puhumattakaan. Tukasta tulee niin tuuhea ja pörröisä (naiset kutsuvat sitä volyymiksi), että melkein kovalla tuulella ajaa purjeen asemaa.

Kova yritys palkitaan aina välillä. Tehoa ja tuloksia saadaan aikaiseksi kun muistaa vaan keskittyä asiaan ja opetella muutamat merkit ja kilkuttimet ulkoa. Pitkälle pääset jo Lancômen valikoimaan tutustumisella, teet oikeasti asioita pitkässä juoksussa helpommaksi. Lausutaan muuten suunnilleen "Lanköm" - vaikka sillä ei auta hirveästi päteä varsinkaan treffiseuralaiselle. Luulee vielä homoksi kun ei paremmin tiedä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti