torstai 30. kesäkuuta 2016

Naiset ja Tinder

Löysin vihdoin itseni Tinderistä. En osaa vielä sanoa onko se onneksi vai valitettavasti. Helppoa se ainakin tekee asioista. Yhdellä sormenliikkeellä voi määritellä toisen ihmisen kohtalon. Kätevää.

Toisaalta se saattaa tuoda myös ongelmia. Valikoimaa on niin helvetisti, että houkutus isommasta munasta tai vielä täydellisemmästä miehestä on ihan reaalifakta ja ehkä jollain kierolla tavalla jopa ymmärrettävissä. Miehet ovat vaihtotalouden armoilla ja vaihdettavissa periaatteessa silmänräpäyksessä. Helppous madaltaa kynnystä. Samalla valitettavasti huomaan, että olen tullut Tinderin myötä kyynisemmäksi.

Runsaudenpula. Mikä ihan a tekosyy.

Mun omasta mielestä Tinderissä tavoite olisi herättää mielenkiintoa, joka tarkoittaa että löydät toisesta edes sopivat kasvokuvat ja jotain muuta jolla pääset persoonaan kiinni. Jotkut naiset ovat jopa tämän asian maininneet biossa/omassa sanassa. Tästä lisää myöhemmin.

Jonkun verran profiileja selanneena olen tehnyt muutamia huomioita naisten profiileista jotka osaltaan naurattavat, mutta samalla myös harmittavat (nämä kuntoon laittamalla saatat jopa parantaa matchmenestystä Tinderissä):

1. Profiili ei kerro itse henkilöstä yhtään mitään

Pahimmillaan profiilissa on kaksi kuvaa, joista toinen on maisemakuva ja toinen kuva ihmisestä moottoripyörän selässä, kypärä päässä. Joskus jopa silmikko on tummennettu. Ota siitä nyt sitten selvää minkä näköinen ihminen on kyseessä.

2. Mies avaa keskustelun!

Moni nainen kirjoittaa profiilissaan, että odottaa miehen avaavan herrasmiehenä keskustelun. Se on ihan ok ja mielelläni avaan keskustelun. Vastausta ei vaan kuulu, tai sitten vastataan "moi" - mutta sen jälkeen ei yhtään mitään. Jos odottaa että mies toimii herrasmiesmaisesti, voi osoittaa vastaavaa kohteliaisuutta takaisin.

3. Oma sana tai bio

Yleisin tilanne on, että toisen profiilissa ei ole omaa sanaa ollenkaan. Toiseksi yleisin on lainaus tai aforismi. Marilyn Monroe on näköjään suosikki. Kolmantena listataan ohjeita ja odotuksia miehille, joita ei itse noudateta. Välillä naisella näkee biossa kirjoituksen "onhan sinulla oma sana". Siihen se sitten jääkin, muuta ei ole kirjoitettu. Samoin pyydetään (kunnollisia) kuvia, mutta itsellä on kuvia oikeasta silmästä ja syksyn lehdistä. Myöskään vakuuttelu "oon ihan kiva" tai "en osannu kirjottaa tähän mitään" ei välttämättä vakuuta. Muistithan myös, etteivät kaikki emojit välttämättä toimi oikein, niin mukavia kuin ovatkin?

4. Tissit ja pakarat

Niin mukavia kuin ne ovatkin ja mielellään niitä katselee - eivät ne lopulta ole mitään uutta. Tissit ja pakarapari löytyy jokaiselta, myös mieheltä. Ja väitteet terveysvaikutuksistakin olivat uutisankka. Jos ne ovat ainoa asia mitä voit nostaa esille profiilissasi, aika kapealla ja pinnallisella kokonaisuudella mennään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti