perjantai 24. kesäkuuta 2016

Perintörahoilla tissit ja timantteja!

Kullankaivaja alias gold digger. Henkilö jollaista ilmeisesti aika moni pitää yleisesti urbaanina satuna, mutta silti monet niihin törmäävät. Tämänkaltaisia naisia on yllättävän paljon. Naisia, jotka hakevat helppoa elämää miehen maksamana ja odottelevat lokoisia kotirouvapäiviä miehen lompakolla. Jos mies on yhtään menestyvämpi tai edes menestyksen nälkäinen, alkaa näköjään näitä rahannälkäisiä naisia olla ympärillä.

On oikein tavoitella tähtiä. Mutta toisen kustannuksella sitä ei kannata tehdä.
Pari vuotta sitten seurustelin naisen kanssa pidemmän aikaa ja samoihin aikoihin sattui toinen vanhemmistani kuolemaan yllättäen. Kolmeakymmentä lähestyvälle vanhemman äkillinen kuolema on vaikea paikka, vaikka ei ihan enää pieni poika olekaan. Silloinen seurustelukumppanini oli suhteen alussa äärimmäisen ymmärtäväinen, miellyttämisenhaluinen ja mukava. Todellinen luonne alkoi kuitenkin paljastua parin kuukauden seurustelun ja tapailun jälkeen. Itsekeskeisempää, katkerampaa ja vihaisempaa naista sai hakemalla hakea. Hänen mielestään kotiin tuli palkata siivooja, miehen tehtävä oli viedä naista hienoihin ravintoloihin, ulkomaille ja hienoihin juhliin. Olisi ollut paras siinä kohtaa kuunnella sitä omaa fiilistä ja puhaltaa peli poikki siinä kohtaa. Toisaalta, oppi samalla jälleen uuden asian mitä ei todellakaan parisuhteeltaan halua - vaikkakin kantapään kautta.

Lopulta kaikista isoin asia oli vanhemman kuoleman yhteydessä. Silloinen kumppani oli luonnollisesti kovin pahoillaan tapahtuneesta ja yritti kovasti olla tukena ja apuna. Apuna keksien myös perintörahoille käyttöä. Hänen mielestään paras vaihtoehto olisi ollut, että olisin investoinut perityt rahat naiseen - ostaen hänelle tissit ja timantteja.

En ostanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti