lauantai 11. kesäkuuta 2016

Mikä on "se jokin"?

Treffit. Ah mikä ihana tekosyy tavata kaunis nainen ja viettää aikaa yhdessä. Katsoa millainen toinen ihminen on. Ties vaikka olisi yhteistä tulevaisuutta. Törmään usein tämän tyyliseen tilanteeseen "Olet ihan mahtava tyyppi, mukava ja upea. Meillä on paljon yhteistä ja sussa on paljon niitä ominaisuuksia joita poikaystävässä ja puolisossa pitää olla. Meidän kemiatkin kohtaa. Mut silti se jokin puuttuu." 

Ensimmäinen ei haittaa. Eikä toinen, tai vielä kolmaskaan. Mutta sen jälkeen kun näitä tilanteita tulee useampia, alkaa se häiritä. Mikä se on "se jokin"? Mikä puuttuu, mikä tökkää, mikä ei toimi? Hauskaksi tilanteen tekee se, että kukaan ei oikein osaa sitä selittää. Laajasta kaveripiiristäkään huolimatta kukaan (edes toinen nainen) ei ole kyennyt sitä minulle selittämään tai avaamaan. 

Näissä kirjoituksissa tulen käsittelemään ylipäätään tapailua ja treffejä. Niistä on aivan erinomaisia kokemuksia ja sitten joitain - noh ei niin mahtavia. Pyrin myös löytämään edes jonkinlaista vastausta tuohon Mikä "se jokin" on - kysymykseen. Tervetuloa mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti