tiistai 14. kesäkuuta 2016

Rakkautta ensisilmäyksellä?

Kävin taannoin treffeillä 25 vuotiaan naisen kanssa. Paikallinen kahvila toimi erittäin hyvänä paikkana ensitreffeille. Kahveilla istuttiin pari tuntia, jonka jälkeen kummatkin lähtivät omille teilleen ja omiin suuntiinsa. Tähän mennessä kaikki hyvin, mutta asiat saivat nopeasti mielenkiintoisen käänteen. Kerran tavattu ihminen alkoi tunnustaa palavaa rakkauttaan ja kertoi syvästi rakastuneensa.

Kun viestit tulivat, olin lenkin jälkeen suihkussa enkä näin ollen ollut heti vastaamassa viesteihin. Tämä johti itsemurhalla ja sillalta hyppäämisen uhkailuun, kun aikaa vastaamiselle annettiin 4 minuuttia. Keskustelun jatkuessa nainen lupasi lähteä ryyppäämään ja sammua katuojaan, lopulta kaveri oli eronnut ja yrittänyt itsemurhaa hypäten junaradalle. Kaikki nämä variaatiot käytiin läpi keskusteluissa noin parissa tunnissa.

Voi varmasti arvata kuinka tämä ns. "pikaromanssi" päättyi.

Jäin silti miettimään tuota pikarakastumista. On ilmeisesti mahdollista rakastua tulenpalavasti toiseen tunnissa, jopa niin paljon että on valmis uhraamaan oman henkensä. Or not.

Pari aakkosta pikarakastumiseen:


  1. Älä pidä miestä idioottina. Me emme sitä ole. 
  2. Rakkauden vannomisella et saavuta yhtään mitään. Varsinkaan ensitreffien jälkeen.
  3. Itsemurhalla uhkailulla saavutat vielä vähemmän. 
  4. Kaverisi eivät varmastikaan arvosta että sotket heidät mukaan juttuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti